Oyuncu görüşmeleri bile başlamıştı... Bir dizi daha rafa kalktı!

Yeni yıl için dizi çalışmaları başlamıştı ancak projeler, artan maliyetler ve kanalların düşük bütçe vermesi nedeniyle daha başlamadan ya iptal ediliyor ya da erteleniyor. Ve bir dizi daha rafa kalktı.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun. Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Oyuncu görüşmeleri bile başlamıştı... Bir dizi daha rafa kalktı!

Reklam gelirlerinin bölüm maliyetlerini karşılamada yetersiz kalması, kanalların yapımcılara daha sınırlı bütçeler ayırması ve oyuncu ücretlerinin yüksekliği, hayata geçirilen dizi projelerinin sayısını düşürdü.

Yeni yııl için hazırlanan çok sayıda proje ya erteleniyor ya da daha başlamadan iptal ediliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; bu dizilerden biri de 'Karakuyu' oldu.

OGM Pictures imzalı dizi haksızlığa uğramış 'Fikriye' adlı bir kadının küllerinden doğma hikâyesini ekrana taşıyacaktı. Deniz Akçay’ın kaleme aldığı, Murat Saraçoğlu'nun yöneteceği dizinin oyuncu görüşmeleri bile başlamıştı ancak 'Karakuyu' da ertelenen diziler arasına girdi.

Anasayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Son Dakika
Manşetler
Gazete Manşetleri
Kategoriler
Gündem
Ekonomi
Spor
Magazin
Siyaset
Teknoloji
Yaşam
Sağlık
Dünya
Medya
Kültür Sanat
Popüler
Advertorial
Otomobil
Otomotiv
Hayatın İçinden
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsakiye
Sayfalar
İletişim
Künye
Reklam
Kullanım Şartları
Gizlilik İlkeleri
Çerez Politikası
Yayın İlkeleri
Düzeltme Politikası
Doğrulama Politikası