Xiaomi miniLED TV pazarını da dize getirdi, uygun fiyata premium televizyon

Xiaomi'nin yeni televizyonu TV S75, 4K 144Hz Mini LED paneli ve HyperOS işletim sistemi ile Çin'de satışa sunuldu.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Xiaomi miniLED TV pazarını da dize getirdi, uygun fiyata premium televizyon

Xiaomi, Çin pazarına yönelik yeni bir televizyon modeli olan Xiaomi TV S75 Mini LED'i tanıttı. 75 inçlik bu model, Mini LED ekran teknolojisiyle donatılmış olup, 512 arka ışık bölgesi ile 1200 nit parlaklık sunuyor. 4K çözünürlüğe ve 144Hz'e kadar değişken yenileme hızına sahip bu TV, özellikle oyun ve hızlı içerikler için kesintisiz bir görsel deneyim vaat ediyor. Ayrıca, MEMC dinamik telafi teknolojisi sayesinde hareket netliği artırılırken, 240Hz spor modu daha hızlı tepki süresi sunarak izleme deneyimini iyileştiriyor.

Cihazın teknik özelliklerine bakıldığında, dört çekirdekli A73 işlemci, 4GB RAM ve 64GB depolama kapasitesiyle dikkat çekiyor. Xiaomi'nin HyperOS işletim sistemi üzerinde çalışan TV, XiaoAi sesli asistan desteğiyle kolay kontrol imkanı sunuyor ve geniş bir film, dizi ve uygulama kütüphanesine erişim sağlıyor. NFC uzaktan kumanda ile telefonunuzdan içerik aktarımı yapabilirsiniz.

Xiaomi miniLED TV pazarını da dize getirdi, uygun fiyata premium televizyon

Renk doğruluğu açısından cihaz, 10.7 milyar renk skalası, yaklaşık 2 Delta E ve %94 DCI-P3 renk gamı kapsamı sunarak göz alıcı bir görüntü kalitesi sağlar. Dört birim stereo hoparlörler ise Dolby Vision, Dolby Atmos surround ses sistemi ve IMAX Enhanced ile sinema kalitesinde ses deneyimi sunuyor.

Göz sağlığını korumaya yönelik özellikler de unutulmamış. Otomatik parlaklık ayarı için ışık sensörü, mavi ışığı azaltma algoritması gibi özelliklerle kullanıcıların göz sağlığı düşünülmüş. Xiaomi TV S75, ayrıca HDMI 2.1 portları, USB 3.0 ve Ethernet portu gibi bağlantı seçenekleriyle donatılmış. FreeSync Premium sertifikalı TV, 4ms düşük gecikme süresiyle öne çıkıyor. Çin pazarında satışa sunulan bu modelin fiyatı ise 4599 yuan (yaklaşık 635 dolar) olarak belirlenmiş.

Bu yeni ürün, aynı boyutta ve 260Hz yenileme hızına sahip IPS panel kullanılan bir monitörle birlikte piyasaya sürülmüş, böylece Xiaomi'nin görsel teknoloji alanındaki yenilikleri daha da genişlemiş oluyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER