Panathinaikos'ta olaylı maç: Fatih Terim sinirden telefonunu fırlattı, taraftarlar yuhaladı

Yunanistan Süper Lig Şampiyonluk Turu'nda lider AEK'nın puansız geçtiği haftada Panathinaikos, sahasınra ağırladığı Aris'e 1-0 mağlup olarak zirve ile puan farkını azaltma şansını harcarken maç içerisinde çok sinirlenen Fatih Terim, elindeki telefonu yere fırlattı. Öte yandan Fatih Terim maçın ardından taraftarlar tarafından protesto edildi.

Panathinaikos'ta olaylı maç: Fatih Terim sinirden telefonunu fırlattı, taraftarlar yuhaladı - Sayfa 1

Yunanistan Ligi Şampiyonluk Grubu'nun 34'üncü haftasında Panathinaikos ile Aris karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele Aris'in 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
 

Panathinaikos'ta olaylı maç: Fatih Terim sinirden telefonunu fırlattı, taraftarlar yuhaladı - Sayfa 2

Yunanistan Ligi Şampiyonluk Grubu'nda büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Panathinaikos'ta Fatih Terim'in maç içerisindeki tepkisi Yunanistan'da gündem oldu. Sport 24'ün haberine göre; Fatih Terim, Aris maçında çok sinirlendi. Tecrübeli teknik direktörün daha sonra elindeki telefonu fırlattığı aktarıldı.
 

Panathinaikos'ta olaylı maç: Fatih Terim sinirden telefonunu fırlattı, taraftarlar yuhaladı - Sayfa 3

Fatih Terim'in röportajı sırasında bir başka olayın daha yaşandığı öğrenildi. SDNA'nın haberine göre; Fatih Terim'i gören bazı Panathinaikos taraftarları ıslıklamalara başladı.
 

Panathinaikos'ta olaylı maç: Fatih Terim sinirden telefonunu fırlattı, taraftarlar yuhaladı - Sayfa 4

Stadyumdaki bin ile 2 bin kişilik taraftar grubunun, Fatih Terim'in röportaj için yeniden sahaya çıktığı anda yuhalayarak tepki gösterdiği belirtildi. Panathinaikos taraftarlarının şampiyonluk yarışından uzaklaşılmasının baş sorumlusu olarak Fatih Terim'i gördüğü aktarıldı.