Samsung'un yeni akıllı saati mini bir hastane gibi olacak

Samsung'un yeni akıllı saati Galaxy Watch 7, beklenen lansman tarihinden önce ortaya çıktı. Bu model, gelişmiş sağlık izleme özellikleri ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Samsung'un yeni akıllı saati mini bir hastane gibi olacak

Samsung'un bu yılki ikinci büyük etkinliği Galaxy Unpacked Temmuz ayında düzenlenecek. Etkinlikte, katlanabilir telefonlar olan Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6'nın yanı sıra gizemli bir Galaxy Ring'in tanıtılması bekleniyor. Ayrıca, geçen yıl piyasaya sürülen Watch 6 serisinin devamı niteliğindeki Galaxy Watch 7 serisi de görücüye çıkabilir.

Yaklaşan lansmandan önce, Samsung'un yeni bir akıllı saat modeli olan SM-L305U, Bluetooth SIG sertifikasyon web sitesinde ortaya çıktı. Bu liste, saatin adını doğrulamasa da, cihazın Galaxy Watch 7 olduğuna inanılıyor. Listeye göre, akıllı saat Bluetooth 5.3 bağlantısını destekleyecek. Bu, Bluetooth 5.3'ün ticari olarak mevcut en yeni versiyonu olduğu ve Galaxy Watch 6'da da yer aldığı için şaşırtıcı değil.

Samsung'un yeni akıllı saati mini bir hastane gibi olacak

Ne yazık ki, Bluetooth SIG sertifikasyonu bağlantı detayları dışında fazla bir bilgi vermiyor. Ancak SamMobile'dan alınan raporlar, SM-L305U modelinin ABD pazarı için LTE bağlantısı bulunan 40mm'lik Galaxy Watch 7 varyantı olabileceğini öne sürüyor. Daha da ilginç olanı, Galaxy Watch 7'nin depolama kapasitesinin önceki modele göre iki katına çıkarak 32GB olabileceği yönünde duyumlar var.

Ayrıca, geçtiğimiz ay ortaya çıkan bir söylentiye göre Galaxy Watch 7 serisi üç farklı modelle gelebilir. Şimdiye kadar şirket, Galaxy Watch serisinde yalnızca iki model piyasaya sürmüştü, bu yüzden bu strateji değişikliği dikkat çekici.

Tanıtım zamanına daha birkaç ay olmasına rağmen, Galaxy Watch 7 serisi hakkında daha fazla sızıntı ve bilginin ortaya çıkması bekleniyor. Biz de sizlere yeni gelişmelerden haberdar etmeye devam edeceğiz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER