Redmi'nin yeni canavarı satışa çıkıyor, işte gerçek amiral gemisi katili

Redmi'nin yeni canavarı Note 13 Turbo, ön tasarımıyla teknoloji tutkunlarının ilgisini çekiyor. Yakın zamanda gerçekleşecek lansmanıyla piyasayı sallamaya aday bu model, performansıyla fark yaratmayı vaat ediyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Redmi'nin yeni canavarı satışa çıkıyor, işte gerçek amiral gemisi katili

Son dönemlerde teknoloji gündemini meşgul eden konulardan biri de Redmi'nin yeni akıllı telefonu olabilir. Özellikle Çin pazarına sunulacak olan Redmi Note 13 Turbo hakkında çeşitli duyumlar bulunuyor. Bu modelin, global pazarda ise biraz değiştirilerek Poco F6 adı altında satışa sunulması bekleniyor. Telefonun önümüzdeki ay içerisinde tanıtılacağına dair iddialar var.

Redmi'nin üst düzey yöneticisi Wang Teng Thomas, popüler video paylaşım platformu Douyin üzerinden bir video yayınladı. Bu videoda, büyük ihtimalle Redmi Note 13 Turbo modeline ait olduğu düşünülen bir telefonun ön yüz tasarımı gösterildi. Telefonun ekranı düz yapıda ve diğer kenarlara kıyasla alt çerçevesi biraz daha geniş. Ekranın çevresinde herhangi bir plastik çerçeve bulunmuyor.

Redmi'nin yeni canavarı satışa çıkıyor, işte gerçek amiral gemisi katili

Redmi Note 13 Turbo, Qualcomm'un yeni tanıttığı Snapdragon 8s Gen 3 yonga seti ile gelmesi bekleniyor. Bu, Snapdragon 8 serisi bir yonga setinin, orta segment bir telefonda kullanılacağı ilk örnek olacak. Ayrıca, bir Xiaomi modeli olan 24069RA21C numaralı telefonun, Çin'deki 3C otoritesi tarafından onaylandığı ve cihazın 90W hızlı şarj desteğine sahip olabileceği belirtiliyor.

Redmi'nin yeni canavarı satışa çıkıyor, işte gerçek amiral gemisi katili - Resim : 1

Bu arada, Poco F6 modelinin de Sony'nin IMX882 modeli 50 megapiksel ana kamera, IMX355 modeli 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel makro lens ile donatılacağı söyleniyor. Bu kamera düzeninin Redmi Note 13 Turbo'da da kullanılması bekleniyor. Yeni modelin çıkışıyla birlikte kullanıcıların beklentileri yüksek. Özellikle yonga seti, kamera özellikleri ve hızlı şarj desteği gibi özellikler merak konusu. Redmi ve Poco markalarının bu yeni modelleri, akıllı telefon pazarındaki rekabette önemli bir yere sahip olabilir. Her iki markanın da kullanıcılar tarafından merakla beklenen bu modellerin, teknoloji dünyasında nasıl bir etki yaratacağı ise zamanla netlik kazanacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER