Arda Güler gol attı ama Ancelotti'nin fırçasından kurtulamadı: Sakın bir daha yapma

Real Madrid'de Arda Güler gündemden düşmüyor. La Liga'nın 33. haftasında Real Madrid, Real Sociedad'ı deplasmanda Arda Güler'in golüyle 1-0 mağlup etti. Maçın ardından İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti, 'sakın bir daha yapma' diyerek milli yıldızı bir konuda uyardı.

Arda Güler gol attı ama Ancelotti'nin fırçasından kurtulamadı: Sakın bir daha yapma - Sayfa 1

Arda Güler, Real Madrid'de aldığı süreleri iyi değerlendirmeye devam ediyor. Milli futbolcu çok kısa süreler aldığı maçlarda yeteneklerini sergilemiş ve Celta Vigo ile Santiago Bernabeu'da oynana maçta La Liga'daki ilk golünü atmıştı.
 

115
Arda Güler gol attı ama Ancelotti'nin fırçasından kurtulamadı: Sakın bir daha yapma - Sayfa 2

Real Sociedad ile deplasmanda oynanan maça ilk 11'de başlayan Arda Güler, Real Madrid'e galibiyeti getiren golü kaydetti. 68 dakika sahada kalan ve maçın adamı olan Arda Güler'e karşılaşmanın ardından Ancelotti'den bir konuda uyarı geldi. İşte İspanya'da Arda Güler ile ilgili son dakika haberleri...
 

215
Arda Güler gol attı ama Ancelotti'nin fırçasından kurtulamadı: Sakın bir daha yapma - Sayfa 3

İSPANYOL BASININDAN YANSIMALAR 
Arda Güler'in Real Madrid formasıyla LaLiga'da ilk kez ilk 11'de sahaya çıktığı karşılaşmada attığı golle galibiyeti getirmesi geniş yankı uyandırdı. İspanyol basını, Türk futbolcuyu manşetlere çıkardı. İspanyol basınından yansımalar şu şekilde:

315
Arda Güler gol attı ama Ancelotti'nin fırçasından kurtulamadı: Sakın bir daha yapma - Sayfa 4

EL PAIS: 
Arda Güler'in iz bırakmasına çok az şey yetiyor. Bu sezonki flaş anları unutulmaz: Osasuna'ya karşı altı dakikada sahanın ortasından üst direğe bir şut, iki dakikada Celta'ya karşı bir gol. Sociedad karşısında yarım saat geçmeden tekrardan bir gol.

415