Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi bitti! Son hareketi ayrılığı getirdi, Ali Koç artık istemiyor

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig’de şampiyonluk yolunda ağır yara alan Fenerbahçe’de sular durulmuyor. Son haftalardaki performansı ve kadro seçimi konusunda eleştiri yağmuruna tutulan İsmail Kartal'ı üzecek bir haber geldi. Sarı-lacivertlilerde peş peşe alınan kötü sonuçların faturası İsmail Kartal'a kesildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi bitti! Son hareketi ayrılığı getirdi, Ali Koç artık istemiyor - Sayfa 1

Sezon başında yola büyük hayallerle çıkan Fenerbahçe’de art arda yaşanan krizler şu ana kadar hiçbir kupayı getirmemişti. Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'nin başında sezon muhteşem bir başlangıç yapan İsmail Kartal için işler tersine döndü.
 
 

Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi bitti! Son hareketi ayrılığı getirdi, Ali Koç artık istemiyor - Sayfa 2

Önce UEFA Konferans Ligi'ne veda eden sarı-lacivertliler ardından Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor ile berabere kalınca şampiyonluk hayalleri de rafa kalkmıştı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından sarı-lacivertlilerde, Kartal'ın geleceği belli oldu.
 

Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi bitti! Son hareketi ayrılığı getirdi, Ali Koç artık istemiyor - Sayfa 3

İSMAİL KARTAL'LA YOLLAR AYRILIYOR 
Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ın 7 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe'de son haftalarda işler iyi gitmiyor. Sezon başında kurulan bol yıldızlı kadro elinde kalan son hedef olan lig şampiyonluğunu da büyük bir futbol sürprizi olmadığı takdirde Galatasaray'a kaptırdı.
 
 
 
 

Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi bitti! Son hareketi ayrılığı getirdi, Ali Koç artık istemiyor - Sayfa 4

Akşam'da yer alan habere göre; yaşanan bu gelişme sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal'ın sonunu getirdi. Fenerbahçe'de mevcut başkan Ali Koç, sezon sonunda İsmail Kartal ile yolları ayıracak.