Realme uygun fiyat olayını abarttı, neredeyse bedavaya satacaklar

Realme'nin yeni modeli P1, sızan bilgilere göre uygun bir fiyatla etkileyici özellikler sunuyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Realme uygun fiyat olayını abarttı, neredeyse bedavaya satacaklar

Realme, Realme P1 ve P1 Pro modellerini gelecek hafta Hindistan pazarında tanıtmaya hazırlanıyor. Ancak resmi duyurudan önce, temel modelin fiyat bilgisi sızdı. Uygun fiyatıyla dikkat çeken bu cihaz, sağlam özellikler sunuyor. Realme'nin yeni P1 modeli, Flipkart üzerinde 14.999 Hindistan Rupisi (yaklaşık 180 Amerikan Doları) başlangıç fiyatıyla görüldü. Bu fiyat, 4GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi için geçerli. Daha üst model olan P1 Pro'nun ise 20.000 Rupi'nin altında bir fiyata sahip olması bekleniyor.

Realme P1, 120Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekranıyla dikkat çekiyor. Ekran, 2.000 nit parlaklık değeri sunuyor ve yağmurlu havalarda bile dokunmatik hassasiyetini koruyan Rainwater Touch teknolojisini destekliyor.

Realme uygun fiyat olayını abarttı, neredeyse bedavaya satacaklar

Ayrıca ekran altı parmak izi tarayıcısına da sahip. Cihaz, 7 katmanlı VC termal dağılım sistemine sahip MediaTek Dimensity 7050 yonga seti ile güçlendirilmiş.

P1 modeli, Phoenix Kırmızısı ve Tavuskuşu Yeşili renk seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. 5.000mAh kapasiteli büyük bir batarya ile donatılmış olan bu model, 45W hızlı şarj desteği sunuyor. Ayrıca IP54 su ve toz direnci sertifikasına da sahip. Uygun fiyatlı bu cihazın tanıtımında çeşitli kampanyalar da bekleniyor. Bu yüzden lansmanı yakından takip edin, çünkü cihaz gerçekten cazip bir teklif olabilir. Realme'nin bu yeni akıllı telefon serisi, teknoloji severler için heyecan verici yeni seçenekler sunuyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER