MSI, yeni 4K oyun monitörü ile görsel deneyimi zirveye taşıyor

MSI'ın 27 inçlik yeni oyun monitörü, Quantum Dot IPS teknolojisi ve hızlı tepki süresi ile oyuncuların beklentilerini karşılıyor. Görsel kalitede çıtayı yükselten bu ürün, oyun tutkunlarını heyecanlandırıyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
MSI, yeni 4K oyun monitörü ile görsel deneyimi zirveye taşıyor

MSI'nin MPG 274URF QD isimli yeni oyun monitörü, göz alıcı özellikleriyle dikkat çekiyor. 27 inçlik 4K Ultra HD Rapid IPS ekranı, oyunseverlere 3840 x 2160 piksel çözünürlük sunuyor. 16:9 ekran oranı ve 160Hz gibi yüksek bir yenileme hızı ile donatılmış olan bu monitör, oyunlarda akıcılığı ve keskin görüntüleri garanti ediyor. 0.5ms gibi son derece düşük bir GtG tepki süresi sayesinde hızlı hareket eden sahnelerde bile bulanıklığın önüne geçiliyor.

Renk doğruluğu konusunda ise MSI, Quantum Dot arka ışık teknolojisini tercih etmiş. Bu teknoloji sayesinde sRGB renk gamının %145'inden fazlasını kapsayan geniş bir renk yelpazesi sunuluyor, böylece görüntüler daha canlı ve gerçekçi hale geliyor. 10-bit renk derinliği (8-bit + FRC), 1000:1 statik kontrast oranı, VESA DisplayHDR 400 desteği ve 400 nit maksimum parlaklık değeriyle görsel deneyim daha da zenginleştiriliyor.

Bağlantı seçenekleri açısından da oldukça zengin olan bu monitör, 65W güç iletimi sağlayan USB Type-C portu sayesinde bağlı cihazları şarj edebiliyor. Ayrıca DisplayPort 1.4, iki adet HDMI 2.1 portu ve bir kulaklık jakı ile çeşitli oyun konsolları ve PC'lerle kolayca bağlantı kurulabiliyor. USB hub olarak da işlev gören monitör, iki USB Type-A portu ve bir upstream USB Type-B portu sunuyor.

MSI, yeni 4K oyun monitörü ile görsel deneyimi zirveye taşıyor

Oyun deneyimini iyileştiren teknolojilerden yoksun değil; NVIDIA G-SYNC ve AMD FreeSync ile uyumlu AdaptiveSync teknolojisi, ekran yırtılması ve takılmaları ortadan kaldırıyor. MSI'ın G.I. Smart Gaming özellikleri, klavye kısayollarıyla monitör ayarlarını kolayca yapmanıza ve farklı oyun profilleri arasında geçiş yapmanıza olanak tanıyor. Monitörün arkasında yer alan Mystic Light RGB aydınlatma, kişiselleştirilebilir bir atmosfer katıyor.

Ergonomi konusunda da monitör, 130mm yükseklik ayarı, -5 ile 20 derece eğim, +/- 30 derece dönüş ve çift yönlü pivot özellikleriyle dikkat çekiyor. Oyun modlarına özel özellikler de unutulmamış; Smart Crosshair, Night Vision ve Optix Scope gibi işlevlerle donatılmış. Konsol Modu ile VRR, ALLM ve CEC uyumluluğu sayesinde konsol oyuncuları için de mükemmel bir deneyim sunuluyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER