Huawei Watch Fit 3 sonunda Türkiye'ye de geliyor, uygun fiyata eşsiz özellikler

Huawei'nin en yeni akıllı saati Watch Fit 3, Endonezya'dan aldığı sertifika ile küresel lansmana bir adım daha yaklaştı. Spor ve sağlık takibi konusunda yenilikçi özellikleri ile dikkat çeken bu akıllı saat, kullanıcılarına yeni bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Huawei Watch Fit 3 sonunda Türkiye'ye de geliyor, uygun fiyata eşsiz özellikler

Huawei'nin akıllı saat serisine yeni bir üye daha katılıyor: Huawei Watch Fit 3. Bu cihaz, daha önceki modeli Huawei Watch Fit 2'nin 2022'deki başarısının ardından piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Huawei Watch Fit 3, bu ayın başlarında CQC sertifikası almasının ardından şimdi de Endonezya'nın SDPPI sertifikasını aldı.

SLO0B19 model numarasına sahip olan bu akıllı saat, resmi belgelerde Huawei Watch Fit 3 olarak geçiyor. Ancak henüz cihazın özellikleri hakkında detaylı bilgiler paylaşılmadı. Yine de bu sertifikaların alınması, cihazın yakında tanıtılacağına işaret ediyor.

Huawei Watch Fit 3 sonunda Türkiye'ye de geliyor, uygun fiyata eşsiz özellikler

Önceki model Huawei Watch Fit 2'yi incelediğimizde, 1.74 inçlik AMOLED ekranı, 97 farklı antrenman modunu desteklemesi, kalp atış hızı ve kan oksijen düzeyi takibi gibi sağlık izleme özellikleri ve 10 güne varan pil ömrü gibi özellikler öne çıkıyor. Ayrıca WiFi ve Bluetooth v5.2 bağlantı seçenekleri sunuyor ve kullanıcı dostu kayış değiştirme mekanizması ile 5ATM suya dayanıklılık gibi özelliklere sahip.

Huawei Watch Fit 3'ün, ekran, sağlık izleme araçları ve pil ömrü gibi alanlarda iyileştirmeler sunması bekleniyor. Yeni cihaz hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için biraz daha sabretmemiz gerekecek. Huawei'nin yakın zamanda bu cihazla ilgili olarak tanıtım yapmaya başlaması muhtemel, bu yüzden gelişmeleri takip etmeye devam edin.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER