Apple Watch Ultra'ya rakip geliyor, Samsung kolları sıvadı

Samsung, yeni Galaxy Watch Ultra modelini, Watch 7 serisinin yanı sıra piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Apple Watch Ultra'ya rakip geliyor, Samsung kolları sıvadı

Samsung'un teknoloji dünyasında iz bırakmaya hazırlanan yeni akıllı saat modelleri, yaklaşan Unpacked etkinliğinde teknoloji severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Temmuz 2024'te düzenlenecek olan bu özel etkinlikte, Galaxy Watch 7 serisi ve tamamen yeni bir Ultra serisinin tanıtılması bekleniyor.

Galaxy Watch 7, kullanıcılara daha önceki Galaxy Watch 6 serisinde olduğu gibi iki farklı model seçeneği sunacak: Standart Galaxy Watch 7 ve Watch 7 Classic. Ancak Samsung, Ultra adını taşıyacak yeni bir seriyi piyasaya sürerek stratejisini genişletiyor. Galaxy Watch Ultra, Amerika için SM-L705U, Kore için SM-L705N ve küresel pazar için SM-L705F olmak üzere üç farklı model numarası ile sertifikasyon veritabanında yerini almış durumda. Bu yeni ürün, özellikle ismiyle dikkat çekiyor ve Samsung’un bu hamlesi, Apple'ın "Ultra" model stratejisine benzer bir yol izlediğini düşündürüyor.

Apple Watch Ultra'ya rakip geliyor, Samsung kolları sıvadı

Özellikle, Galaxy Watch Ultra’nın depolama kapasitesi konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Yeni model, daha önceki modellerde bulunan 16GB depolama alanının iki katına çıkarak 32GB depolama kapasitesi sunacak. Bu artışla birlikte kullanıcılar, daha fazla uygulama yükleyebilecek, çeşitli saat yüzleri arasından seçim yapabilecek ve çevrimdışı müzik listelerini cihazlarında saklayabilecekler. Ayrıca, Galaxy Watch 7 serisinin Android 14 tabanlı Wear OS 5 işletim sistemi ile çalışması bekleniyor.

Samsung, akıllı saatlerin yanı sıra yeni katlanabilir telefonu Galaxy Ring ve Galaxy Buds 3'ü de aynı etkinlikte tanıtacak. Bu yeni ürünler, Samsung'un kullanıcı deneyimini zenginleştirme yolundaki yenilikçi adımlarını yansıtıyor. Her yeni ürünle birlikte Samsung, giyilebilir teknoloji pazarında liderliğini pekiştirmeyi ve kullanıcılarına daha fazla özellik sunmayı hedefliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER