Kasaba Doktoru yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kasaba Doktoru 14. bölüm izle!

TRT 1 yapımlarından olan Kasaba Doktoru 14. bölümü ile yeni sezona merhaba dedi. Yeni bölümde hastanenin kapatılmayla karşı karşıya kalması her şeyi alt üst etse de azimli doktorlarımız amaçlarından vazgeçmedi. Kasaba Doktoru 15. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Kasaba Doktoru 14 bölüm izleme linki...

F5HABER F5HABER
Kasaba Doktoru yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kasaba Doktoru 14. bölüm izle!

Kasaba Doktoru 2. sezonu 14. yeni bölümü ile ekrana geldi. 1 Temmuz'da yayınladığı bölümle ekranlara ara veren 'Kasaba Doktoru' hasreti sona erdi. Yeni sezonda Hakan ve arkadaşlarını yeni sınavlar ve zorlu yollar bekliyor. Kasaba Doktoru 15. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kasaba Doktoru yeni bölüm fragmanı ve 14. bölüm izleme sayfası...

KASABA DOKTORU 15. BÖLÜM FRAGMANI


KASABA DOKTORU 14. BÖLÜM İZLE

KASABA DOKTORU SON BÖLÜM ÖZETİ

Başarılı geçen ameliyatın ardından başta Hakan Hoca olmak üzere tüm ekip mutludur fakat bu durum uzun sürmez. Erol bir türlü uyanmaz ve komada olduğu haberi yayılınca Yalçın krizi fırsata çevirerek Uluçınar Hastanesi’ni kapatır. Tüm ekip farklı yerlere savrulurken Leyla’ya bir darbe de geçmişinden gelir: Leyla bu duruma Ömer’in desteği ile göğüs gerebilecek midir? Mine ise Hakan’la olan tüm bağlarını koparmak için bir adım atar.

Hakan, hastası Erol’a sahip çıkmak için Gümüşok’a gider ve Yalçın onu ekibi ile tehdit eder. Hakan kendisini feda ederek ortalıktan kaybolur ancak bu kez pes etmeye niyeti yoktur. Erol’un durumunda bir terslik olduğunu anlayınca o sırada Gümüşok’ta çalışan Leyla, Ömer ve Berk’in yardımları ile Gümüşok’a sızmayı başarır. Hakan Hoca oynadığı bu tehlikeli oyunda başarılı olabilecek midir?

KASABA DOKTORU DİZİSİ KONUSU

Babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vaat eden Ömer ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Hakan'ın şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesiyle yaşananları konu ediniyor.

SONRAKİ HABER