Gelsin Hayat Bildiği Gibi 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 12. bölüm kesintisiz izle!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. son bölümü ile Show TV'de ekrana geldi. Yeni fragman da yayınlandı. Son bölümde; Sadi ve Songül arasındaki yakınlaşma daha da ilerler. Zülfikar Melek sayesinde kardeşiyle yüzleşir. Haberimizden Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. son bölümü izleyebilir, yeni bölüme dair detayları okuyabilirsiniz... İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. bölüm kesintisiz izleme linki...

F5HABER F5HABER
Gelsin Hayat Bildiği Gibi 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 12. bölüm kesintisiz izle!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. son bölümü ile bu akşam Show TV'de yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Son bölümde Serdar'ın ziyareti Songül'ü mutlu etse de Sadi bu durumdan hiç memnun olmaz. Sadi ile Songül arasındaki tatlı atışmalar top noktaya çıkar. Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisinin son bölümünde başka neler oluyor? Derya’nın yıllardır sakladığı sır sonunda ortaya çıkacak mı? İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölüm izle sayfası...

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 12. bölüm kesintisiz izle! - Resim : 1

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ SON BÖLÜM İZLEME SAYFASI

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 12. bölüm kesintisiz izle! - Resim : 2

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 12. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sadi ve Songül, Serdar’ın yanına gitmek için çıktıkları yolda hiç tahmin etmedikleri biriyle tanışırlar. Semih, Sadi ve Songül’e yaptığı teklifle fark etmeden onları bir tehlikeye daha atacaktır.

Esra’nın Ozan’ın kim olduğunu öğrenmesi, Sanem ve Ozan’ı ne yapacakları bilmedikleri bir duruma düşürür.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 12. bölüm kesintisiz izle! - Resim : 3

Zülfikar Melek sayesinde kardeşiyle beklediği yüzleşmeyi yaşar. Sanem’in haline üzülen Aylin, annesiyle konuşmak isterken duyduklarına daha fazla dayanamaz ve evi terk eder. Gizem köşkteki yeni yaşantısına alışmaya çalışırken Aslı’nın ortadan kaybolması Türkan ve Gizem’in yüreğini ağzına getirir.

Aradığı hiçbir yerde Aslı’yı bulamayan Gizem’in umutları tükenmişken, Aslı elinden tutan biriyle köşkün kapısından girer. Mert’in tesadüf eseri bulduğu Derya’nın defteri ilk kez onu bu kadar gerçeğe yaklaştırır. Derya’nın yıllardır sakladığı sır sonunda ortaya çıkacak mıdır?

Songül’ün ödül töreninde tanıştığı babasının öğrencisi Serdar trafik şubeye bir ziyarette bulunur. Bu ziyaretin amacı Songül’ü ne kadar mutlu etse de Sadi’yi de bir o kadar mutsuz eder. Gecenin ıssızlığında kendini bekleyen arabaya binen isimse yeni başlayacak maceraların habercisidir.

SONRAKİ HABER