Güzel Günler 4. son bölüm izle! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güzel Günler bu akşam Show TV'de başladı. 20 Kasım Pazar akşamı ekrana gelen 4. bölümde; Altan, Atakan'ın eve yemeğe geliyor. Selma İstanbul'a dönüyor. Kıymet Alya ile Mihran'ı öpüşürken yakalıyor. Peki dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Güzel Günler son bölüm izleme sayfası...

F5HABER F5HABER
Güzel Günler 4. son bölüm izle! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güzel Günler 4. son bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Güzel Günler son bölümde; Atakan borcunu kapatacak parayı vuruyor. Kıymet, Hakim'i şikayet ediyor. Dükkana zabıtalar geliyor. Selma İstanbul'a dönüyor. Atakan'ın evine yemeğe gelen Altan yemekte herkese bu haberi veriyor. Dizi biter bitmez haberimizdeki bağlantı linkinden dizinin son bölümünü izleyebilirsiniz

GÜZEL GÜNLER SON BÖLÜM İZLE 

Güzel Günler 4. son bölüm izle! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 1

GÜZEL GÜNLER 4. BÖLÜM ÖZETİ

Selma’nın Van’a dönüş yolunda aldığı sürpriz telefon onu önemli bir tercih yapmaya zorlar. Mihran’ın Alya’yla barışmasını kutlamak için kahvaltıda buluşan ev halkı Selma’dan gelen haberle karışır.

Güzel Günler 4. son bölüm izle! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 2

Selma, İstanbul’da yeniden ayaklarının üzerinde durmaya çabalarken Kıymet, Hakim’i belediyeye şikâyet ederek hem kendisinin, hem de Hakim’in başına iş açacak komik olaylar zincirinin başlamasına neden olur.

Minik Leylim’in ortadan kaybolmasıyla Altan, Atakan, Füsun, Feyyaz, Kıymet ve hatta Hakim’in yolları kesişir. Küçük Ninja Leylim’in peşindeki Mihran ve Selma kendilerine itiraf edemeseler de giderek yakınlaşmaktadır.

Benzer Haberler
20 Kasım 2022 Pazar reyting sonuçları: Yargı, Teşkilat, Tozluyaka, MasterChef,  Güzel Günler...

Pazar akşamı yarışı kim nasıl tamamladı? F5HABER-

Güzel Günler dizisi oyuncuları kimdir? Güzel Günler dizisi konusu ve karakter analizleri

Show TV on ikiden vurdu! F5HABER-

SONRAKİ HABER