Güzel Günler dizisi oyuncuları kimdir? Güzel Günler dizisi konusu ve karakter analizleri

Show TV'de bu akşam yayın hayatına başlayan Güzel Günler komedinin aranan yüzlerini kadrosunda bulunduruyor. Sıcak aile hikayesiyle göz dolduran diziden beklenti büyük. Peki Güzel Günler oyuncuları kimler?

Güzel Günler dizisi oyuncuları kimdir? Güzel Günler dizisi konusu ve karakter analizleri - Sayfa 1

Güzel Günler bu akşam ilk bölümü ile seyirciye 'merhaba' diyecek. Dizinin kadrosunda Çok Güzel Hareketler Bunlar'dan ayrılan Ecem Erkek ve Avrupa Yakası, Canım Ailem gibi dizilerdeki başarılı performansı ile komedi yapımlarının vazgeçilmez ismi Binnur Kaya yer alıyor. Sizler için Güzel Günler dizisi konusunu ve tüm oyuncu kadrosunun karakter analizlerini hazırladık...

117
Güzel Günler dizisi oyuncuları kimdir? Güzel Günler dizisi konusu ve karakter analizleri - Sayfa 2

GÜZEL GÜNLER DİZİSİ KONUSU NE?

Selma (Leyla Tanlar) bütün çıkar yolların tükendiğini düşündüğü bir anda ona kalan mirası alabilmek için Van’dan İstanbul’a gelir. Altında babasından kalma hurda arabası, yanında varı-yoğu kardeşi Leylim’le birlikte.

217
Güzel Günler dizisi oyuncuları kimdir? Güzel Günler dizisi konusu ve karakter analizleri - Sayfa 3

Mirası alabilmek için tek şart, mirasın diğer ortağı, eski aşkı Mihran’ı (Burak Dakak) bulmaktır. Onunla aynı gün doğan, daha doğdukları gün birbirlerini büyük bir aşkla sevecekleri kehanet edilen, Selma’nın günah keçisi ilan edildiği yangının ardından İstanbul’a göçen Mihran.

317
Güzel Günler dizisi oyuncuları kimdir? Güzel Günler dizisi konusu ve karakter analizleri - Sayfa 4

Selma, İstanbul’da Mihran’ı bulur. Böylece sadece Selma ve Mihran’ın değil, Mihran’ın barista kuzeni Atakan’ın (Olgun Toker), Atakan’ın platonik aşkı boksör Altan’ın (Zeynep Çamcı), Mihranların büyük ve neşeli ailesinin; teyzesi menemenci Kıymet (Binnur Kaya), kuzeni Füsun (Ecem Erkek), annesi Saliha (Seray Gözler), Kıymet’in eli-kolu Feyyaz (Orkuncan İzan) ve ezeli rakibi Hakim’in (Yıldıray Şahinler) hayatı da değişmiş olur.

417