Ancelotti dayanamadı, patladı: Tam bir baş belası

Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Yaz transfer döneminde Barcelona'yı reddedip Real Madrid'e imza atan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Arda Güler, İspanya'da manşetleri süslemeye devam ediyor. Son olarak Madrid'in antrenman tesisleri olan Valdebebas'ta Carlo Ancelotti ile yıldız futbolcu arasında geçen diyalog, gündeme oturdu.

Ancelotti dayanamadı, patladı: Tam bir baş belası - Sayfa 1

El Clasico'da Barcelona'yı 3-2 devirerek La Liga'da şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Real Madrid, 33. hafta mücadelesinde bu akşam Real Sociedad'a konuk olacak. Kritik mücadele Türkiye saati ile 22.00'de başlayacak.
 

113
Ancelotti dayanamadı, patladı: Tam bir baş belası - Sayfa 2

BAYERN MÜNİH İÇİN ROTASYON BEKLENİYOR 
Real Madrid, Sociedad maçından dört gün sonra UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Bayern Münih'e konuk olacak. Teknik Direktör Carlo Ancelotti'nin, kritik maç için bu akşam kadroda rotasyon yapması bekleniyor.

213
Ancelotti dayanamadı, patladı: Tam bir baş belası - Sayfa 3

GÖZLER ARDA GÜLER'DE 
Carlo Ancelotti'nin radikal bir rotasyon kararı, kuşkusuz gözleri Arda Güler'e çevirecek. Türk futbolseverler ile birlikte Real Madrid taraftarları da 19 yaşındaki futbolcuyu ilk 11'de görmek istiyor.

313
Ancelotti dayanamadı, patladı: Tam bir baş belası - Sayfa 4

SADECE 98 DAKİKA 
Fenerbahçe'nin eski yıldızı, bu sezon Carlo Ancelotti'den beklediği kadar forma şansı bulamadı. Milli yıldız, şu ana kadar tüm kulvarlarda yalnızca 98 dakika sahada kalabildi.

413