Kuruluş Osman fena çarptı!

TRT1 ekranlarında Diriliş'le başlayan, ATV'de Kuruluş Osman'la devam eden, Osmanlı'nın efsanevi hikayesi, zirveyi kimselere bırakmıyor. "Doctor Foster" uyarlaması ve Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, FOX'un sürükleyici öyküsüyle beğeni toplayan Masumiyet ve TV8'de iki sezondur başarılı bir grafik sergileyen Doğduğun Ev Kaderindir, zirve yarışında Kuruluş Osman'ın gerisinde kaldı. Show TV’nin Kırmızı Kamyon'u ise deyim yerindeyse çuvalladı.

Kuruluş Osman fena çarptı! - Sayfa 1

Her hafta liderliğini sürdüren Kuruluş Osman, dün gece ekranlara damgasını vurdu.

Kuruluş Osman 52. bölüm full izle

123
Kuruluş Osman fena çarptı! - Sayfa 2

Kuruluş Osman zirvede!
İzleyici alışkanlıklarını kolay kolay değiştirmiyor. Kuruluş Osman neredeyse her hafta zirvedeki yerini koruyor. Zaman zaman Sadakatsiz'le kapışsa da sonuç pek değişmiyor. ATV'de yayınlanan ve Burak Özçivit'in başrolünde oynadığı Kuruluş Osman hep galip çıkıyor.

223
Kuruluş Osman fena çarptı! - Sayfa 3

Kırmızı Kamyon umduğunu bulamadı

Reytinglerde büyük değişime yol açabilecek farklı bir dizi olma hedefiyle yola çıkan Show TV’nin Kırmızı Kamyon'u ne yazık ki ilk bölümünde adeta çuvalladı.

323
Kuruluş Osman fena çarptı! - Sayfa 4

İtfaiyecilerin kahramanlık öykülerinin anlatılacağı Kırmızı Kamyon büyük bir bütçeyle yola çıktı. Dizinin akıbetine ilişkin henüz bir şeyler söylemek çok doğru değil ancak öngörümüz, izleyicilerin sevdiği dizileri pek de bırakmak istemeyeceği yönünde.

423