Show TV bu hamlesiyle ortalığı karıştıracak; Kuruluş Osman, Masumiyet ve Sadakatsiz...

Show TV, kahraman itfaiye erlerinin hayatının anlatıldığı Kırmızı Kamyon’un başlama tarihini duyurdu. Etkileyici hikayesi ve zengin kadrosuyla dikkat çeken dizi, Kuruluş Osman, Masumiyet, Sadakatsiz ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerine rakip olacak. Kırmızı Kamyon, bakalım bu zirve yarışında kendine bir yer mi bulacak yoksa sezon bitmeden ekranlara veda mı edecek? Bunu zaman gösterecek.

Show TV bu hamlesiyle ortalığı karıştıracak; Kuruluş Osman, Masumiyet ve Sadakatsiz... - Sayfa 1

Show TV ekranlarına itfaiyecilerin hayatını konu alan yepyeni bir dizi geliyor. Aksiyon sahneleri ile çok dikkat çekecek olan dizinin yayınlanacağı gün birbirinden iddialı yapımların olduğu bir gün. Reyting yarışına girmeye hazırlanan Kırmızı Kamyon tüm dengeleri alt üst edebilir. Gerçek hayat hikayelerinin de yer alacağı dizi şimdiden büyük merak uyandırdı. İşte Kırmızı Kamyon'un konusu, oyuncuları ve yayınlanacağı gün.

117
Show TV bu hamlesiyle ortalığı karıştıracak; Kuruluş Osman, Masumiyet ve Sadakatsiz... - Sayfa 2

Pandemi dolayısıyla evde oturan Türk seyircisi dizileri çok sevdi. Haftanın yedi günü her kanalda birbirinden iddialı yapımlar boy gösteriyor. Hal böyle olunca rekabet de kaçınılmaz oluyor.

217
Show TV bu hamlesiyle ortalığı karıştıracak; Kuruluş Osman, Masumiyet ve Sadakatsiz... - Sayfa 3

Reyting yarışında geriye düşenler ekranlardan kaldırılıyor, rekor kıranlar da sezon üstüne sezon çekiyor.

317
Show TV bu hamlesiyle ortalığı karıştıracak; Kuruluş Osman, Masumiyet ve Sadakatsiz... - Sayfa 4

Yeni yapımlar da bu yarışın içine girebilmek için ekranlarda yer bulmaya çalışıyor. Bu dizilerden birisi de Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Kırmızı Kamyon.

417