İbo Show'daki kriz büyüyor: Ayşe Mine isyan etti

İbo Show'da, Gülden Karaböcek ve Ayşe Mine arasında yaşanan gerginlik sosyal medyada çokça konuşulmuştu. Ayşe Mine'nin şarkı söylerken Faruk Tınaz'ın önüne geçip İbrahim Tatlıses'in yanına doğru yönelişi kameralara yansımıştı. Ayşe Mine Gülden Karaböcek'in kendisini kalçasıyla ittiğini iddia etmiş Karaböcek de "Ben kimseyi itmedim. Ayrıca henüz ölmedim, bilerek yapılmış hiçbir şey yok. Kendi kendine uzaklaştı" cevabı ortalığı karıştırdı. Ayşe Mine bugün o iddialara canlı yayında cevap verdi

İbo Show'daki kriz büyüyor: Ayşe Mine isyan etti - Sayfa 1

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in sunduğu 'İbo Show' programına Ayşe Mine, Faruk Tınaz, Kamuran Akkor, Gülden Karaböcek ve usta Ahmet Selçuk İlkan konuk olmuştu. Sanatçıların hep birlikte şarkı okuduğu sırada yaşanan kriz, ekran görüntüleri ile sosyal medyada gündem olmuştu.

İbo Show'daki kriz büyüyor: Ayşe Mine isyan etti - Sayfa 2

Demet Akalın ve Alişan'ın Star TV'deki programına konuk olan Ayşe Mine, İbo Show'da Gülden Karaböcek ile yaşadıkları krizinin perde arkasını anlattı. Ortaya çıkan fotoğrafa isyan etti.

İbo Show'daki kriz büyüyor: Ayşe Mine isyan etti - Sayfa 3

'İbo Show' da, Gülden Karaböcek ve Ayşe Mine arasında yaşanan gerginlik konuşulmaya devam ediyor. Programın fasıl kısmında tüm sanatçılar sahneye çıktığı sırada, Ayşe Mine'nin şarkı söylerken Faruk Tınaz'ı ekarte ederek İbrahim Tatlıses'in yanına geçtiği görüntüler sosyal medyada gündeme gelmişti. Ayşe Mine, meslektaşı Gülden Karaböcek'in kendisini kalçasıyla ittiğini iddia edince ortalık karışmıştı.
 

İbo Show'daki kriz büyüyor: Ayşe Mine isyan etti - Sayfa 4

Programdan sonra açıklama yapan Gülden Karaböcek, "Ben kimseyi itmedim. Ayrıca henüz ölmedim, bilerek yapılmış hiçbir şey yok. Kendi kendine uzaklaştı, gelmedi. Ahmet Selçuk İlkan çağırdı. Önceden İbrahim'in yanındaydı. Faruk'un yanına gelerek araya girdiği kayıtlarda var. Faruk'u itti mi, yer mi verdi bilemem. Bu mevzu çok uzadı. Gereksiz bir tartışma" ifadelerini kullanmıştı.