Zafer Bahadır Saraç: 'Gemlik’e gelin, bu savaşçı kızlara destek verin'

Kuruluşunun ilk yılında müthiş bir başarı göstererek Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde normal sezonu 4. sırada tamamlayan Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor’da gözler 30 Mart Cumartesi günü Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor’la oynanacak play-off’un ilk raunduna çevrildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Zafer Bahadır Saraç: 'Gemlik’e gelin, bu savaşçı kızlara destek verin'

Gemlik Spor Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak müsabaka öncesi Bursa temsilcisi yönetimi, teknik heyeti ve oyuncularıyla tek yumruk oldu. Potanın yükselen yıldızı olarak gösterilen Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor Kulübünün Başkanı Zafer Bahadır Saraç, sezon boyunca çok başarılı maçlar çıkardıklarını, ilk hedef olan play-off’u yakalamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

“Turgutlu Belediyespor’u yendik, yine yeneriz”

Çok kaliteli bir teknik ekibe ve son dakikaya kadar savaşıp hiç pes etmeyen güçlü bir oyuncu grubuna sahip olduklarının altını çizen Başkan Zafer Bahadır Saraç, “Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor Kulübü olarak basketbol tutkusuyla yanan genç kızları spora kazandırıp oluşturacağımız jenerasyonla kupalara ambargo koymak istiyoruz. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz. İlk yılımızda güzel bir başarı gösterip play-off’a ulaştık. İstikrarlı bir çizgi yakalayıp son 8 maçımızda sadece 1 kez kaybettik. Şimdi bu başarı grafiğini play-off’a da taşıyarak yarı finale yükseleceğimize yürekten inanıyoruz. Turgutlu Belediyespor’a karşı ligin başında oynadığımız maçta tecrübesizliğimizin kurbanı olup müsabakayı kıl payı kaybetmiştik. Ancak 12 Ocak’ta Manisa’da oynadığımız müsabakayı rahat bir şekilde kazanıp rövanşı aldık. Yaptık, yine yaparız. Rakibimizi iki maçta da mağlup edip Bursa taraftarına yarı final bileti hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER