Ünlü yıldız borç ödemek için evini satmıştı... Hâlâ içi yanıyor... 'Orası çocuklarımı büyüteceğim yerdi'...

Gösteri dünyasının ünlülerinin hepsinin maddi açıdan çok rahat yaşadığını mı düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse bu düşüncenizi bir kez daha gözden geçirin. Elbette bazıları kazandıkları parayla ileri yaşlarında 'keyfe keder' çalışarak rahatça yaşasalar da bu durum hepsi için her zaman geçerli değil.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ünlü yıldız borç ödemek için evini satmıştı... Hâlâ içi yanıyor... 'Orası çocuklarımı büyüteceğim yerdi'...

İşte şimdi böyle bir ünlünün öyküsünü anlatacağız size... Öyle bir duruma gelmiş ki bu ünlü, yüksek vergi borcunu ödemek için "hayallerinin evi" olarak nitelendirdiği mülkünü içi sızlayarak satmak zorunda kaldı. 

O mülkü elinden çıkardı çıkarmasına ama aklından ve kalbinden hiç çıkaramadı. Yüreğinin bir köşesinde evini yeniden satın almak var hala. Hatta bunun için de "Acaba yeni sahibi evi satışa çıkardı mı?" diye her gün kontrol ediyor.

Ünlü yıldız borç ödemek için evini satmıştı... Hâlâ içi yanıyor... 'Orası çocuklarımı büyüteceğim yerdi'... - Resim : 1

TAZMİNAT DAVASINI KAYBEDİNCE PLANLARI ALT ÜST OLDU 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER