Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'ten bir başarı daha

Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, 2. Prototip 2. Uçuş testini başarıyla tamamlandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'ten bir başarı daha

Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, 2. Prototip 2. Uçuş test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Baykar, resmi sosyal medyasından duyurdu.

İşte Baykar'ın sosyal medyasından o paylaşımı;

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Türk Havacılığının Altın Çağı 🥇 <a href="https://twitter.com/hashtag/BayraktarTB3?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#BayraktarTB3</a> PT-2 ✈️ ⚓️🚀<br><br>✅ 2. Prototip 2. Uçuş | Orta İrtifa Sistem Tanımlama ve Performans Testi<br><br>✅ Prototype #2 Second Flight | Medium-Altitude System Identification and Performance Test<a href="https://twitter.com/hashtag/MilliTeknolojiHamlesi?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MilliTeknolojiHamlesi</a> 🌍🇹🇷 <a href="https://t.co/4w2ZYlUTUn">pic.twitter.com/4w2ZYlUTUn</a></p>&mdash; BAYKAR (@BaykarTech) <a href="https://twitter.com/BaykarTech/status/1773052148651008140?ref_src=twsrc%5Etfw">March 27, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER