Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek

AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, minibüs esnafı için müjde verdi. Altınok, aylık 30 bin TL yakıt desteği verileceğini duyurdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek

AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, sosya medya hesabından bir vaadini daha açıkladı. Minibüs esnafı için projesini duyuran Altınok, 30 bin TL yakıt desteği verileceğini açıkladı.

Turgut Altınok, Kanal D'de Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor programında açıklamalarda bulundu. Öğrenci ve emeklilere müjde veren Altınok, "Öğrencilerimize 31 Mart'tan sonra ulaşımı ücretsiz yapıyoruz. Emeklilerimize de ulaşım yine ücretsiz olacak. Ankara'da ulaşım 24 saat devam edecek. Şu an gece 12'den sonra otobüs bulmanız zor. Ankara 24 saat yaşayan kent olacak." dedi.

Haberin Devamı

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER