STK temsilcileri yorumladı: Karabük tedirgin

Afrikalılar başta olmak üzere üniversitedeki yabancı öğrencilerin cinsel hastalık yaydığı ve fuhuş yapıldığı iddiaları, Karabük’ü rahatsız etti. Kentteki sivil toplum örgütleriyle görüştük. STK temsilcileri Karabük’ün öğrencilerle hiçbir sorunu olmadığı, ancak çok sayıda yabancı öğrencinin bu kadar küçük bir ile yığılmasının ve dolaşan söylentilerin kenti huzursuz ettiği görüşünde...

HÜRRİYET HÜRRİYET
STK temsilcileri yorumladı: Karabük tedirgin

DEDİKODULAR SON DAMLA OLDU

Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Nuray Alpboğa: “Söylentiler, dedikodular uzun süredir var. Bu da kentte huzursuzluğa neden oluyor. Son yaşananlar aslında uzun zamandır konuşulanların bir patlaması. Bu kadar yabancı öğrenciyi küçük bir kentte doldurursanız, bu kadar yığılma olursa huzursuzluk da beraberinde geliyor. Şehir adına üzücü bir durum, Karabük’ün böyle anılması rahatsızlık veriyor. Varsa böyle şeyler ortaya çıkarılması, önlemler alınıp söylentilerin önüne geçilmesi lazım.”

KARALAMA KAMPANYASI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER