Şota Arveladze'den A Milli Takım için çarpıcı değerlendirme: Bu mağlubiyetler çok iyi oldu | Çok zorlu bir grup değil

EURO 2024 play-off turu C Yolu final mücadelesinde Yunanistan’ı saf dışı bırakan Gürcistan, A Milli Futbol Takımımızın Portekiz ve Çekya’nın ardından turnuvada karşılaşacağı son rakibi oldu. Ülkemizde son olarak Fatih Karagümrük’ü çalıştıran ve Gürcistan Milli Takımı’nın efsanevi isimlerinden olan Şota Arveladze, gruptaki mücadeleyle ilgili Spor Arena’ya özel açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Şota Arveladze'den A Milli Takım için çarpıcı değerlendirme: Bu mağlubiyetler çok iyi oldu | Çok zorlu bir grup değil

A Milli Takımımızın yer aldığı EURO 2024 F Grubu'ndaki son takım Gürcistan oldu. Play-off C Yolu final maçında Yunanistan'ı penaltılarda 4-2 mağlup eden ve EURO 2024’e katılmaya hak kazanan Gürcistan, tarihinde ilk defa bu turnuvada oynama başarısı elde etti. Ülkemizde birçok takımda teknik direktör olarak görev yapan ve Gürcistan Milli Takımı’nın tarihindeki en golcü ismi olan Şota Arveladze, Gürcistan’ın başarısı başta olmak üzere A Milli Futbol Takımımızın gruptaki şansı ve son dönemdeki performansıyla ilgili düşüncelerini anlattı.

GÜRCÜ TEKNİK ADAM ŞOTA ARVELADZE’NİN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

“GÜRCİSTAN İÇİN BAYRAM GİBİ OLAN ÇOK GÜZEL BİR BAŞARI”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER