Son dakika: İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te: İzmir potansiyelinin çok altında

İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale, CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini açıklıyor. Özlale, "İzmir'in potansiyelinin çok altında kaldığını üzülerek görüyorum. İzmir'de büyüdüm, İzmir'in okullarına gittim. İzmir'in eksikleriyle başlayalım. Şehirdeki bütün paydaşların masaya oturduğu İzmir Kalkınma Planı yok. Bunlar bir masada oturup İzmir'in stratejik planını çıkaramamışlar" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te: İzmir potansiyelinin çok altında

İşte Özlale'nin açıklamalarından öne çıkan satır başları:

Bu işe çıkarken erken açıklanmamım birkaç gerekçesi vardı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olmak çok istiyordum. İkincisi İYİ Parti'nin bütçesi belli. İYİ Parti'nin tek kaynağı insan kaynağı. Bu işe erken çıkmamızın kazanmamız için tek yol olduğunu düşününlerdenim. Eğitimde fırsat eşitliğine çok inanan birisiyim. Ben orada belediye başkanı olduğum zaman derslerinden geri kalmayacaklar. Bizim seçim ofislerinden gidip eğitim kartı alabilirler.

"İZMİR'DE MÜZE YOK"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER