Sadece 59.99 dolar: Trump İncil satmaya başladı

Eski ABD Başkanı Trump, kasım ayındaki seçimler öncesinde kampanyasını desteklemek için internetten 60 dolara İncil satmaya başladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sadece 59.99 dolar: Trump İncil satmaya başladı

Kasım ayında düzenlenecek seçimle ABD’de başkanlık koltuğuna yeniden oturmak için kampanya yürüten Donald Trump, ülkedeki Paskalya tatili öncesi İncil satmaya başladı. Trump, kendine ait Truth Social platformunda bir video yayınlayarak destekçilerini “Tanrı ABD’yi Korusun” kapaklı İncil’i satın almaya davet etti.

VİDEO YAYINLADI

Görüntülerde, “Kutsal Cuma ve Paskalya’ya yaklaşırken, sizi ‘Tanrı ABD’yi Korusun İncili’nin bir kopyasını satın almaya teşvik ediyorum” diyen Trump, destekçilerini kutsal kitabı 59,99 dolara (yaklaşık 2 bin TL) satan bir internet sitesine yönlendirdi. En sevdiği kitabın İncil olduğunun altını çizen ABD’li siyasetçi, “Tüm Amerikalıların evlerinde en az bir İncil’e ihtiyacı var” ifadesini kullandı. Grammy ödüllü şarkıcı Lee Greenwood ile bu proje çerçevesinde ortaklık kurduğunu aktaran Trump, mitinglerinde de Greenwood’un 1984 tarihli “Tanrı ABD’yi korusun” şarkısını sık sık kullanıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER