Martı TAG'ın davası ertelendi

MARTI TAG’a açılan haksız rekabet davasının 5’inci duruşması bugün İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde görüldü. Uygulamalarda erişim engeli olmadığını açıklayan Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem, “Mahkemenin gizlilik kararı devam ettiği için davaya dair çok bir şey paylaşamıyoruz ancak uygulamamız aynen devam ediyor. Karşı tarafın sosyal medyada iddia ettiği gibi bir erişim engeli kararı yok. Dava 19 Temmuz’a ertelendi. Temmuz ayında hakkımızı ve hukukumuzu savunmak için yine burada olacağız. Mahkemenin doğru kararı vereceğinden hiçbir şüphemiz yok” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Martı TAG'ın davası ertelendi

İstanbul Otomobilciler Esnaf Odası'nın, Martı TAG’a karşı haksız rekabet oluşturan fiillerinin tespiti ve ‘Martı TAG’ ve ‘Martı Motosiklet’ uygulaması ve internet sitesine erişimin engellenmesine yönelik davanın 5'inci celsesi bugün İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesinde görüldü. Gizlilik nedeniyle basın mensupları ve izleyicilerin alınmadığı dava, bilirkişi raporunun tamamlanmamış olması nedeniyle 19 Temmuz’a ertelendi. Taraflar arasında gerginlik yaşanmaması için hem adliye dışında hem de içinde polis, yoğun güvenlik önlemi aldı.

“UYGULAMAMIZ AYNEN DEVAM EDİYOR”

Mahkeme sonrası adliye önüne gelerek açıklamalarda bulunan Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem, “Öncelikle mahkemenin gizlilik kararı devam ettiği için davaya dair çok bir şey paylaşamıyoruz ancak uygulamamız aynen devam ediyor. Karşı tarafın sosyal medyada iddia ettiği gibi bir erişim engeli kararı yok. Dava Temmuz ayına ertelendi. Temmuz ayında tekrar hakkımızı ve hukukumuzu savunmak için yine burada olacağız. Hiç merak etmeyin, Türkiye’nin değil dünyanın en güzel şehrini İstanbul’u bu kadar rezil, kepaze eden, bu kadar insanın ekmeğiyle oynayan bu şer odağı Taksiciler Odası'nı yeneceğiz. Bizim devasa Martı TAG ailemizin, 130 bin sürücü ve aileleriyle birlikte 500 bin kişinin, İstanbul’un en büyük ulaşım camiası olduğunu cümle alem gördü ve kabul etti. Buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Bazı meseleler vardır ki ticaretten de paradan da çok daha büyüktür. Biz burada bu şehir ve bu şehrin insanları için bu şer odağına, bu ahlak yoksunu kendini bilmezlere karşı savaşımızı ortaya koyuyoruz ve kazanacağımızdan gram şüphemiz yok. Bizden vazgeçmemizi asla beklemesinler, Türk adaletine sonuna kadar inanıyoruz, kazanacağımızı biliyoruz. Her gün, her dakika, her saat işimizin ekmeğimizin peşindeyiz. İstanbul’u bu beladan, kabustan, karabasandan kurtarmak için gerekirse gövdemizi bu işin altına koyarız” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER