Karnı burnunda terk edilmişti... Bebeğimi aldırmak için üç kez kliniğe gittim... Ama kıyamadım, doğurdum!

Günün birinde bir bebek sahibi olmak, milyonlarca insanın hayali kuşkusuz... Hatta bazıları için bir değil birkaç bebek bile olabilir. Onları dünyaya getirmek, kokularını içine çekerek büyütmek sonra da zamanı geldiğinde yetişkin birer birey olarak kendi hayatlarına yolcu etmek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Karnı burnunda terk edilmişti... Bebeğimi aldırmak için üç kez kliniğe gittim... Ama kıyamadım, doğurdum!

Ama bütün çocuklar aynı koşullarda dünyaya gelmiyor kuşkusuz... Bazıları yani şanslı olanlar hem anneleri hem babalarıyla birlikte büyüyor. "Bütün" bir aile içinde hayata hazırlanıyorlar.

Öte yandan bazılarının ebeveyni anlaşamayıp yollarını ayırıyor. Bir de bunların dışında bambaşka serüveni olan çocuklar var. Daha anne karnındayken terk edilenler!

İşte onlardan birinin annesi, gösteri dünyasının yakından tanıdığı bir yıldız. Daha sonra çok sayıda çocuk sahibi olan bu yıldız, ilk bebeğine hamileyken sevgilisi onu terk etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER