Joe Biden'a soğuk duş! 'Balayı sona erdi'

Göreve başlamasının ardından ilk 7 ay yüzde 50'lik halk desteğini kaybetmeyen ABD Başkanı Joe biden 8. ayında tepetaklak oldu. Yapılan son anketlerde Biden'ı destekleyenlerin oranı yüzde 42'ye düştü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Joe Biden'a soğuk duş! 'Balayı sona erdi'

ABD seçimlerinde rakibi Donald Trump'a rekor fark atan ve başkanlığının ilk döneminde ortalama yüzde 50'lik halk desteği devam eden ABD Başkanı Joe Biden son anketlere göre rekor düşüşle karşı karşıya.

REKOR DÜŞÜŞ

Quinnipiac Üniversitesi'nin yaptığı ankette Biden'ın genel performansını onaylayanların oranı, özellikle ABD'nin Afganistan'dan çekilme fiyaskosu sonrası yüzde 42 olarak belirlendi. Böylece Morning Consult anketinde ağustos başında yüzde 51 olan halk desteği Ağustos sonunda yüzde 42'ye düşmüş oldu. Biden'dan en çok şikayetçi olunan konu ise dış politika oldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER