İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: Size söz; İstanbul’umuzu asla kendi kaderine terk etmeyeceğiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Esenyurt’ta düzenlenen Kanaat Önderleri, STK Temsilcileri ve Muhtarlar ile Sahur programına katıldı. Kurum, 'Sen genel başkanını devirmek için gizli toplantılar yaptın, biz İstanbul’a 365 milyar liralık yatırım yaptık. İstanbul’umuzu asla kendi kaderine terk etmeyeceğiz.' dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: Size söz; İstanbul’umuzu asla kendi kaderine terk etmeyeceğiz

Bakanlık yaptığı 5 yıllık süreçte 81 ilde hizmetler ürettiğini belirten Murat Kurum, “Milletimiz için ürettiğimiz eserlerin çok daha güzellerini, çok daha fazlasını bu aziz şehirde yapmak istiyoruz. ‘Yeniden İstanbul’ diyoruz. ‘Sadece İstanbul’ diyoruz” ifadelerini kullandı.

Murat Kurum, İstanbul’un İBB yönetimi tarafından yalnız bırakıldığını söyledi. Vatandaşa, her zaman yanlarında olacaklarına dair söz veren Kurum, “Kardeşlerimizin kendini yalnız hissetmediği bir İstanbul hayal ediyoruz. Size söz veriyoruz. Biz İstanbul’umuzu asla ve asla kendi kaderine terk etmeyeceğiz.” şeklinde konuştu.

İstanbul’a son 5 yılda 365 milyar TL’lik yatırım yaptıklarının altını çizen Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. İstanbul için verilen vaatlerin unutulduğunu vurgulayan Kurum, “Sen, İstanbul’u kara kışa teslim edip, büyükelçilerle yemek yerken; biz İstanbul’un 39 ilçesinde 80 bin yuvayı vatandaşlarımıza teslim ediyorduk.” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER