Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Bass ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass'ı kabul etti. Görüşmede ikili ilişkiler ve bölgesel konular ele alındı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Bass ile görüştü

Diplomatik kaynaklardan alınan bilgilere göre; Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara'da ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass'ı kabul etti.

Fidan ve Bass arasındaki görüşmede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD'ye yapacağı ziyaretin hazırlıkları, Gazze'deki durum, Suriye'deki gelişmeler, Ukrayna'daki son durum ve Karadeniz'in güvenliği, PKK/YPG, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleriyle mücadele çalışmaları ile enerji konuları ele alındı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER