Edirne'de köpeklerden kaçarken düşüp yaralandı! O anlar kameraya yansıdı... ''Dışarıya çıkmaya korkuyorum''

Edirne'de sokakta köpeklerin saldırısına uğrayan Zehra Oluçay kaçıp apartmana girmek isterken merdivende düşüp yüzünü çarparak yaralandı. Köpeklerin saldırısı güvenlik kamerasına yansıdı. Oluçay, "Her yerim çürük içinde. Korkuyorum tek başıma çıkmam dışarıya artık. Köpekleri toplasınlar buradan. Bırakmasınlar onlardan korkuyoruz." sözleri ile yaşadığı dehşeti anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Edirne'de köpeklerden kaçarken düşüp yaralandı! O anlar kameraya yansıdı... ''Dışarıya çıkmaya korkuyorum''

Olay, Ramazan Bayramı'nın 1'nci günü Kurtuluş Mahallesi'nde meydana geldi. Evinden çöp atmak için dışarıya çıkan Zehra Oluçay, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Köpeklerden kaçan Oluçay, apartmana girmek isterken merdivenlerde düşüp yüzünü betona çarparak yaralandı. Oluçay’ın yardımına koşan komşuları, köpekleri kovalayıp uzaklaştırdı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Zehra Oluçay, Sultan 1'inci Murat Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Yüzünde ve vücudunda morluk oluşan Oluçay, tedavisinin ardından taburcu edildi. Köpeklerin saldırısı ve Oluçay'ın kaçarken düştüğü anlar, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

'DIŞARIYA ÇIKMAYA KORKUYORUM'

Çöp atmak için evinden çıktığını söyleyen Oluçay, "Baktım köpekler havlamaya başladı. Döndüm, bana doğru geliyorlardı. Yürümeye başladım, apartmanın girişine geldim, düştüm. Sonra bağırdım komşular geldi. Sonra hastaneye götürdüler. Köpekler daha önce de saldırdılar ama bastonum elimdeydi, kovaladım gittiler. Bu köpekler çocuklara da bizlere de saldırıyor" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER