CHP lideri Özgür Özel'den Sarıyer mitinginde tepki çeken sözler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Sarıyer'de düzenlenen halk buluşmasına katıldı. Özel, mitingde kullandığı "Tayyip Bey çağırınca oraya dizilen, kot üstüne perdelik kumaştan kefen çeken zibidiler değil, dedesi Çanakkale'de kefensiz yatanlar kurtarır bu memleketi" ifadeleri ile tepki çekti. Öte yandan Özel, konuşmasında Sarıyer Belediye Başkanı ve bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç'e de "adaylıktan çekil" çağrısı yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
CHP lideri Özgür Özel'den Sarıyer mitinginde tepki çeken sözler

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Sarıyer'de düzenlenen halk buluşmasına katıldı. 

Özgür Özel'in mitingde yaptığı konuşmada kullandığı bazı ifadeler ise sosyal medyada tepki topladı. Özel yaptığı açıklamada, "Dış güçler dış güçler... Öyle bir şey olsa, Tayyip Erdoğan gelirken havalimanına ciplerle giden, pahalı arabaların arka koltuğunda pudra şekeri çeken, ayağında pahalı ayakkabılar, kotlar, üzerinde markalı sweatshitler olanlar ve Tayyip Bey çağırınca oraya dizilen, kot üstüne perdelik kumaştan kefen çeken zibidiler değil, dedesi Çanakkale'de kefensiz yatanlar kurtarır bu memleketi." şeklinde konuştu.

CHP lideri Özgür Özel'den Sarıyer mitinginde tepki çeken sözler - Resim : 1

SARIYER BELEDİYE BAŞKANI GENÇ'E ADAYLIKTAN ÇEKİL ÇAĞRISI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER