Çektiği acıları aşkının kollarında unuttu... Ünlü yıldızın yüzünü onun gibi güldüren olmadı

Onu gişe rekoru kıran filmleri kadar altın kalbi ve etrafındaki herkes yaptığı iyiliklerle de tanıyoruz. Matrix ve John Wick gibi serilerin yıldızı Keanu Reeves ilerleyen yaşına rağmen hâlâ aksiyon filmlerinin aranan yıldızı olmaya devam ediyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çektiği acıları aşkının kollarında unuttu... Ünlü yıldızın yüzünü onun gibi güldüren olmadı

KISA SAÇLARI GÜNDEM OLDU

Bugünlerde yıllardır uzattığı saçlarını kestirip yeni bir imaja bürünmesiyle gündemde olan Reeves, ünlü oyuncu Jonah Hill’in yönettiği “Outcome” adlı filminin çekimleri için saçlarını kestirmiş, yeni hali de onu epey gençleştirdiği için hayranlarından büyük beğeni toplamıştı.

Keanu Reeves özel hayatı konusunda ketum davranan yıldızlardan… Beyefendi ve yardımsever kişiliğiyle tanınan aktörün hayranları yıllar boyu onu mutlu bir ilişki içinde görmek isteseler de usta oyuncu bu konularda hiç açık davranmadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER