Bünyamin Balcı'dan transfer itirafı ve Milli Takım yorumu! 4 büyüklerin ilgisi, EURO 2024 hayali...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, ligin 30.haftasındaki mücadelede Beşiktaş’ı deplasmanda 2-1 yenerek milli ara öncesi önemli bir galibiyete imza atmıştı. Zorlu deplasmanda takımının ilk golünü kaydeden ve etkili oyunuyla dikkat çeken 23 yaşındaki sağ bek Bünyamin Balcı, yükselen performansıyla ilgili Spor Arena’ya özel bir röportaj verdi. Genç yıldız adayı, hedeflerini de anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bünyamin Balcı'dan transfer itirafı ve Milli Takım yorumu! 4 büyüklerin ilgisi, EURO 2024 hayali...

Antalyaspor’un bu sezon özellikle kritik Beşiktaş maçlarında yıldızı parlayan futbolcularından biri de genç sağ bek Bünyamin Balcı oldu. 23 yaşındaki Balcı, Beşiktaş’ı konuk ettikleri ligin 11.haftasındaki maçta 1 asistle oynarken, deplasmanda ise takımının ilk golünü kaydetti. 2021 yılında dönemin A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş tarafından Letonya ile oynanan maçın aday kadrosuna davet edilen başarılı futbolcu, transferin gözdesi haline geldi. Başarılı sağ bek; zorlu Beşiktaş maçları, Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve yeniden A Milli Takım’da oynama hedefiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ANTALYASPOR’UN 23 YAŞINDAKİ BAŞARILI FUTBOLCUSU BÜNYAMİN BALCI’DAN ÖZEL AÇIKLAMALAR:

“BAŞKAN VE TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİĞİ YAŞADIK. DAHA FAZLA PUAN TOPLAYABİLİRDİK”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER