Bayramda yurtdışının gözdesi Yunan adaları

ANTALYA Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurtdışında en popüler destinasyonun, kapıda vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bayramda yurtdışının gözdesi Yunan adaları

Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7’si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.

Yavuz, bayramda Yunan adalarına gidecek olan kişilere şu önerilerde bulundu: “Nisan ayında adalarda turizm sezonu bizdeki gibi hareketli değil, birçok yer hâlâ tadilatta ya da kapalı olabilir. Kapıda vize uygulaması prosedürleri var, konsolosluk için evrakın hazırlanarak kapıda verilmesi gerekiyor. Vize için 60 Euro ödenmesi gerekiyor. Feribot ulaşımı için adadan adaya, güne ve saate göre değişmekle birlikte 40-80 Euro arası bir maliyeti düşünmek lazım. İyi bir 4 yıldızlı otelde günlük kişi başı oda kahvaltı 50-70 Euro konaklama için bütçelemek lazım. Çok daha yüksek ve daha düşük fiyatlarda konaklama tabii ki mümkün.”

EKO TAX VERGİSİ ÖDENECEK

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER