Bahçeşehir Koleji tek farkla kaybetti, turu rövanşa bıraktı

Temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, FIBA Avrupa Kupası Yarı Finali ilk maçında Pallacanestro Varese’ye deplasmanda 81-80’lik skorla mağlup oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bahçeşehir Koleji tek farkla kaybetti, turu rövanşa bıraktı

FIBA Avrupa Kupası Yarı Finali ilk maçında Bahçeşehir Koleji, İtalyan ekibi Pallacanestro Varese ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Ev sahibinin Spencer ile bulduğu ilk baskete Bahçeşehir Bouteille’nin 3 sayılık atışıyla karşılık verdi. Mavi-beyazlılar ilk dakikalarda Scrubb, Cavanaugh ve Bouteille’nin başarılı atışlarıyla oyunda üstünlüğü ele aldı. İtalyan ekibi Spencer ve Moretti ile sayılar bularak dengeyi sağlamaya çalışsa da Bahçeşehir savunma ribaundunda başarılı oldu ve ilk periyodun son 22 saniyesinde 7 farka ulaştı. Varese girdiği ataklarda isabet bulamazken ilk çeyrek Bahçeşehir Koleji lehine sonuçlandı. (19-26)

Karşılıklı sayılarla başlayan 2. periyotta, Muhammed Baygül'ün kaydettiği 3'lük sonrası Bahçeşehir skoru 36-25 yaparak en fazla farkı açmış oldu. İtalyan ekibi Moretti, Besson ve Brown ile farkı kapatırken, 2 dakika 43 saniye kala mücadelede eşitlik sağlandı. (40-40)

Mavi-beyazlılar Boutsiele'in kullandığı serbest atışlarda isabet bulamazken, kırmızı-beyazlılar Mannion’un üçlüğüyle soyunma odasına önde girdi. (48-45)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER