Antalyaspor'dan Sergen Yalçın açıklaması: "Sergen hoca kalmak ve bizimle devam etmek istiyor"

Antalyaspor Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Alkan Evren, Beşiktaş ile adı anılan Sergen Yalçın hakkında konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Antalyaspor'dan Sergen Yalçın açıklaması: "Sergen hoca kalmak ve bizimle devam etmek istiyor"

Antalyaspor Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Alkan Evren, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan teknik direktör Sergen Yalçın ile ilgili Spor Arena'ya açıklamalarda bulundu:

Evren, konuyla ilgili "Daha önümüzde 6 haftalık bir sürecimiz var. Bunların hepsi bu süreçten sonra değerlendirip karşılıklı konuşulacak. Antalyaspor için en iyisi olması için çalışmalarımızı yapıyoruz. Sergen Hoca ile sezon sonuna kadar sözleşmemiz var. Sözleşme uzatma konusunda henüz net bir görüşme yapmadık, görüşeceğiz. Konu önümüzdeki süreçte belli olacak. Sezon devam ettiği için şimdi konuşmak her iki taraf için de erken olur. Görüş alışverişi yapıyoruz ve sözleşme uzatma konusu planlamamızda var. Sergen Hoca da kalmak ve bizimle devam etmek istiyor. Hepimiz için hayırlı olur inşallah." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan oyunculara sitem ve Sergen Yalçın açıklaması: 'Helal olsun dedim!' | 'Etik olarak doğru olmaz'

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER