55 yaşında mavi bir deniz kızı… ‘Doğum günü değil dünyaya gelişimin yıldönümü’

Billur gibi güçlü sesiyle genç yaşında büyük bir şöhret kazanmıştı. Uzun yıllardır müzik sahnelerinin en büyük yıldızlarından biri olmayı başaran ünlü şarkıcı zorluklarla başlayan hayatını çok çalışarak bambaşka bir noktaya taşıdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
55 yaşında mavi bir deniz kızı… ‘Doğum günü değil dünyaya gelişimin yıldönümü’

Dün bu dünyadaki 54. yılını doldurup 55 yaşına basan Mariah Carey doğum gününü Instagram hesabından paylaştığı bir dizi çarpıcı fotoğrafla kutladı.

YAŞ ONUN İÇİN SADECE BİR SAYIDAN İBARET

Hâlâ gençlik yıllarının güzelliğini ve enerjisini taşıyan yıldız şarkıcı “yaş sadece bir sayıdan ibarettir” sözünün de adeta canlı bir kanıtı oldu.55 yaşında mavi bir deniz kızı… ‘Doğum günü değil dünyaya gelişimin yıldönümü’ - Resim : 1Doğum günlerini "bu dünyaya gelişimin yıldönümü" diyerek kutlayan Mariah Carey 55. yaşının ilk gününde parlak mavi elbisesiyle tam bir denizkızı gibi görünüyordu

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER