Honda tam 70 bin TL farkla satıyor!

2021 model Honda, güncel listesiyle tüketiciyi şaşkına çevirecek. Japon otomotiv devi Honda, otomobil piyasasındaki hareketlilikte çıtayı bir hayli yükseltiyor. Honda, sadece diğer markalarla değil kendi içindeki modellerde bile büyük bir farka imza atıyor. Honda, CR-V modelinde en düşük ve en dolu model arasındaki fark 70 bin TL'yi buluyor.

Honda tam 70 bin TL farkla satıyor! - Sayfa 1

Sıfır otomobil fiyatları çılgına çeviriyor

Koronavirüs salgınının otomotiv pazarındaki etkileri sürüyor. Sıfır araç almak isteyen vatandaşlar, hayallerini hep bir sonraki aya erteliyor. Ancak her ay yenilenen rakamlar araç sahibi olmayı biraz daha zorlaştırıyor.

133
Honda tam 70 bin TL farkla satıyor! - Sayfa 2

Çarklar dönmeye başladı ama fiyatlar cep yakıyor

Pandemiden dolayı üretimi durduran firmalarda çarklar tekrar dönmeye başladı başlamasına ancak salgının dolaylı etkileri döviz kuru, mikroçip krizi ve ÖTV fiyatların daha da yükselmesine sebep oluyor. İkinci el araç fiyatları da sıfır otomobil fiyatlarından farklı değil

233
Honda tam 70 bin TL farkla satıyor! - Sayfa 3

150 binin altında sıfır model araç kalmadı

Son yaşanan gelişmeler maliyetlerin her geçen gün çoğalmasına neden oluyor. Öyle ki "Türkiye piyasasında yüzde 50'lik vergi diliminde sunulan araç kalmadı" demek yanlış olmaz.

333
Honda tam 70 bin TL farkla satıyor! - Sayfa 4

Vatandaş Temmuz'u bekliyordu

İndirimli rakamlara araç almak isteyenlerin beklediği, Temmuz ayı sıfır araba fiyatları açıklandı.

433