İşte Temmuz'un en ucuz sıfır otomobilleri! Peugeot, Renault, Citroen, Peugeot, Fiat...

Sıfır araç almak isteyenler, otomobil kampanyalarını ve fiyatları merak ediyor. F5Haber olarak daha önceki haberlerimizde Temmuz ayı araç kampanyalarını sizlere duyurmuştuk. Şimdi sıra en ucuz sıfır otomobil modellerinin hangileri olduğuna geldi. Listemizde Renault, Citroen, Peugeot, Fiat, Volkswagen gibi markaların yanı sıra daha üst segment sayılabilecek ve aralarında BMW, Mercedes ve Audi'nin de bulunduğu modeller de var. Lafı daha fazla uzatmadan en ucuz sıfır otomobillere gelin bakalım.

İşte Temmuz'un en ucuz sıfır otomobilleri! Peugeot, Renault, Citroen, Peugeot, Fiat... - Sayfa 1

İkinci el arabalarda fiyatlar yüksek olduğundan dolayı vatandaşlar sıfır arabalara yönelmeye başladı. Araç sahibi olmak isteyenler, sıfır otomobillerin fiyatlarını ve kampanyalarını merak ediyor. İşte aralarında Honda, Kia, Mitsubishi, BMW, Mercedes, Volkswagen, Renault, Citroen, Peugeot, Fiat'ın da bulunduğu Türkiye’de satılan en ucuz sıfır otomobiller

128
İşte Temmuz'un en ucuz sıfır otomobilleri! Peugeot, Renault, Citroen, Peugeot, Fiat... - Sayfa 2

Koronavirüs tüm dünyaya adeta diz çöktürdü. Bir çok sektör gibi otomotiv sektörü de Covid 19 salgınından ağır yaralı çıktı. 

228
İşte Temmuz'un en ucuz sıfır otomobilleri! Peugeot, Renault, Citroen, Peugeot, Fiat... - Sayfa 3

Otomotiv sektöründe yaşanan yaşanan çip ve tedarik krizi sebebiyle sıfır kilometre otomobiller oldukça zor bir süreçten geçti.

328
İşte Temmuz'un en ucuz sıfır otomobilleri! Peugeot, Renault, Citroen, Peugeot, Fiat... - Sayfa 4

Koronavirüs ekonomiyi vurdu

Küresel piyasalardaki dalgalanmalar arttı. Salgınla mücadele tedbirlerinin iç talebe etkileri, ülke ekonomilerini derinden yaraladı.

428