'16. Akbank Kısa Film Festivali' ödülleri 14 Nisan'da sahiplerini bulacak

Bu yıl, 74 ülkeden 2 bin 217 kısa filmin başvuru yaptığı "Akbank Kısa Film Festivali" yarışmasının kazananları, 14 Nisan'da saat 19.00'da, Akbank Sanat Instagram kanalından sinemaseverlere duyurulacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
'16. Akbank Kısa Film Festivali' ödülleri 14 Nisan'da sahiplerini bulacak

Bu yıl 16'ncısı düzenlenen "Akbank Kısa Film Festivali" yarışmasının sonuçları, online olarak düzenlenecek ödül töreniyle açıklanacak.

Bu yıl, 74 ülkeden 2 bin 217 kısa filmin başvuru yaptığı yarışmanın kazananları, 14 Nisan'da saat 19.00'da Ceyda Düvenci'nin sunumuyla Akbank Sanat Instagram kanalından sinemaseverlere duyurulacak.

Festivalin "Ulusal Yarışma Festival Kısaları" ana jüri üyeleri arasında oyuncu Öykü Karayel, yönetmen Can Evrenol, yönetmen Mehmet Bahadır Er, oyuncu Tamer Levent ve Akbank Sanat Müdürü Derya Bigalı yer alıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER