Çağlan Tekil hayatını kaybetti... Müzik dünyası yasta

Müzik yazarı ve radyo programcısı Çağlan Tekil, önceki akşam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tekil’in ölüm haberi müzik dünyasını yasa boğdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çağlan Tekil hayatını kaybetti... Müzik dünyası yasta

15 Şubat’ta geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nin yoğun bakımında tedavi gören müzik yazarı ve radyo programcısı Çağlan Tekil, önceki akşam hayatını kaybetti. 49 yaşındaki Tekil’in cenazesi dün Karacaahmet Mezarlığı’nda defnedildi. Laneth, Headbang, Blue Jean, Radyo Eksen gibi platformlardan rock ve metal müziğin Türkiye’de gelişmesine uzun yıllar katkı sağlayan Çağlan Tekil’in ölüm haberi sanat dünyasını yasa boğdu.

Hep bir hüzün vardı gözlerinde

*Şebnem Ferah: Benim zarif, dengeli, düşünceli arkadaşım. Sevgi dolu arkadaşım. Sayısız insanın müzik zevkine katkıda bulunmuş, engin birikimli, beyefendi Çağlan’ım. 30 yıl... Çok üzgünüm. Seni çok seviyorum.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER