Antalyalı ‘Uslugiller’

Aile Meclisi bu hafta Antalya’nın mis kokulu portakal bahçelerine, seralarına konuk oluyor. Fırıncı oğlu ve çiftçi kızının kesişen yollarının hikâyelerini, bürokrasiden Meclis’e uzanan serüvenlerini dinleyip hareketli anlarına şahitlik edeceğiz. Kendilerine ‘Uslugiller’ diyen AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve eşi Seyhan Uslu ile keyifli sohbetimize kızları 11 yaşındaki Sezen, 9 yaşındaki Zeynep ve 8 yaşındaki Ayşe de eşlik ediyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Antalyalı ‘Uslugiller’

Sizi tanıyalım. Kimdir Seyhan Uslu?

Seyhan Uslu: Antalya Kumluca’lıyım. Annem babam çiftçilikle uğraşıyor. Liseden sonra Akdeniz Üniversitesi Ziraat Mühendisliği’ni kazandım. Birkaç ay okuduktan sonra, ziraat mühendisliğinin bana göre olmadığını gördüm. Tekrar sınava girip İstanbul Üniversitesi Matematik Bölümü’nü kazandım. 2002 yılında mezun oldum. Yaklaşık bir yıl kadar dershanede öğretmenlik yaptım ancak 2003 yılında evlendikten sonra çalışma imkânım olmadı. Eşimin kaymakamlık görevi nedeniyle sık sık şehir değiştirdik. Atay Bey ile dolaştık. İlk görev yerimiz Burdur’un küçük bir ilçesiydi. Buradan sonra Ankara’ya kaymakamlık eğitimi için geldik. Daha sonra Isparta’nın Yenişarbademli, iki yıl sonra Ağrı’nın Taşça ilçesinde göreve başladık. Yaklaşık iki yıl sonra da Antalya’nın İbradı ilçesine tayinimiz oldu. Antalya’nın ardından Van’da göreve başladık, vali yardımcısıydı, üç yıl kadar da orada kaldık. Son olarak Ankara’ya geldik, 6 yıldır da Ankara’dayız. Memleketimiz Antalya ile Ankara arasında gidip geliyoruz.

BİR YIL SONRA ORTAYA ÇIKTI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER