Ergenliğin tüm sorunları bu rehberde

Hürriyet Gazetesi aile-çocuk yazarı Ömür Kurt’un editörlüğünde hazırlanan “200 Adımda Ergenlik Rehberi”, bir çocuğun ilkokula başlamasından üniversiteye geçiş sürecine dek geçen süredeki çocuk eğitimini kapsıyor. Alanında uzman 8 ismin görüş bildirdiği rehber Hürriyet Kitap’tan çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ergenliğin tüm sorunları  bu rehberde

◊ “200 Adımda Ergenlik Rehberi”nde neler var?

- Bu kitap, “200 Adımda Çocuk Yetiştirme Rehberi” kitabımızın devamı niteliğinde. İlk kitap bir çiftin bebek yapmaya karar vermesinden çocuk 6 yaşını bitirinceye dek geçen süredeki çocuk eğitimini içeriyordu. “200 Adımda Ergenlik Rehberi” ise bir çocuğun ilkokula başlamasından üniversiteye kadar olan ergenlik sürecini ele alıyor. Anne babalar, ergenlik süreciyle ilgili merak ettiği pek çok sorunun yanıtını bu kitapta bulacak.

EBEVEYNLERİN

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER