“SIFIR BİR” ile kalıpları yıktık

Bir grup sinema ve Adana sevdalısının, düşük bütçeyle zor şartlarda çekip dijital platformlarda yayınlamaya başladığı, Adana Hürriyet Mahallesi’nin sert yüzünü anlatan “Sıfır Bir: Bir Zamanlar Adana’da” dizisinin sinema filmi vizyonda… Dört yıllık bir serüven sonrası diziyi beyazperdeye taşıyan yönetmen Kadri Beran Taşkın, başrol oyuncuları Savaş Satış, Onur Akbay ve Hakan Aydın’la filmi konuştuk.

HÜRRİYET HÜRRİYET
“SIFIR BİR” ile kalıpları yıktık

Dört yıl önce bu yola çıkarken film planınız var mıydı? Nasıl bir film izleyeceğiz?

Kadri Beran Taşkın: En baştaki hedefimiz Sıfır Bir’in sinema filmini yapmaktı. Başardık. Filmimizi izleyenler birçok hisle salondan ayrılacak. Filmimiz bir insanlık suçu üzerinden ilerliyor. Suç dünyasından uzaklaşan üçlümüz İzmir’de kendilerine yeni bir hayat kurar. Yardım ettikleri göçmen mendilci bir kız çocuğu, kötü adamlar tarafından kaçırılmak istenince de olanlar olur. Çünkü bu adamlar İzmir’in yer altı dünyasının en büyüklerindendir. Hikayemiz bu şekilde başlıyor.

Diziden farklı bir olay örgüsü mü izleyeceğiz?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER