Asus ROG Phone 3 canavar gibi olacak!

Asus, yeni oyun odaklı telefonu ROG Phone 3 için yoğun bir şekilde çalışıyor. Anlaşılan o ki Rog Phone 3, canavar gibi olacak!

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Asus ROG Phone 3 canavar gibi olacak!

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi Asus, yeni oyun odaklı telefonu için çalışmalarını son sürat devam ettiriyor. Bahsi geçen şirketin yaptığı planlamalar yavaş yavaş gün yüzüne çıkarken, söylentiler Çin’de ortaya çıkan koronavirüse rağmen telefonun tanıtılacağı yönünde. Bunun ertelenme ihtimali üzerinde durulsa da, er ya da geç telefon sahneye çıkacak ve tüketicilerin beğenisine sunulacak. Peki Asus yeni nesil oyun canavarında ne gibi özellikler kullanmayı planlıyor? Bir telefonun kalbi olarak nitelendirebileceğimiz işlemci noktasında tercih edilen yonga seti büyük oranda belli olsa da, henüz diğer detaylar tam olarak belli değil.

Asus ROG Phone 3 canavar gibi olacak! - Resim : 1

Asus ROG Phone 3 canavar gibi olacak!

Teknoloji tutkunlarının da merakla beklediği Asus ROG Phone 3, Snapdragon 865 Plus işlemcisi ile gelecek. Snapdragon 865 yerine bu işlemcinin seçilmesiyle beraber %4 oranında daha güçlü olacak olan cihazın ekran özellikleri ise selefi ile benzer yapıda olacak. Hatırlanacağı üzere Asus ROG Phone 2, 6.6 inç OLED ekran, 6.000 mAh pil ve Snapdragon 855 Plus yonga setiyle beraber oldukça çarpıcı bir oyun cihazıydı. Benzer donanımın ROG Phone 3 için de gelmesini bekliyoruz, ancak bu kez kaptan köşkünde 5G oturuyor olacak.

Şimdilik Asus’un yeni oyun canavarı hakkında sızan bilgiler bu kadar. Detaylar geldikçe paylaşıyor olacağız.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER