Es-Es'den dev kampanya

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, zor günleri geride bırakmak adına dev bir kampanya başlattı.

GASTE24 GASTE24
Es-Es'den dev kampanya

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, zor günleri geride bırakmak için dev bir kampanya başalattı. Yönetim tarafından kulübün borçlarının azaltılması maksadıyla 100 lira yardımla forma kampanyası başlatıldı.

Toplamda 26 saat sürecek ve 20.26 itibariyle başlayan kampanyaya ünlü isimler, eski yönetici ve futbolcular, yöneticiler, şehrin ileri gelenleri, Eskişehirspor taraftarlarının yanı sıra Türkiye'nin dört bir yanından arayan taraflı tarafsız tüm herkes, kırmızı-siyahlı ekibin kampanyasına aldıkları formalarla destek oldu.

Porsuk Çayı üzerine kurulan platformda Eskişehirspor Kulüp Başkanı Osman Taş, futbolcular Sezgin Coşgun ve Emre Güral ile oyuncu Engin Öztürk, gelen telefonları yanıtlayarak kulübe gelen yardımları taraftarlara açıkladı.

Kaynak: Sabah

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER