5. İstanbul Fellowship için başvurular başlıyor!

Yayımcılık dünyasını her yıl İstanbul'a taşıyan İstanbul Fellowship programının 2020 yılında gerçekleştirilecek beşinci organizasyonu için başvurular 1 Ağustos itibariyle başlıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
5. İstanbul Fellowship için başvurular başlıyor!

Türkiye Basım Yayın Meslek Birliği tarafından Türk yayımcılar ile dünya yayımcılarının karşılıklı iş birliğinin artırılması ve İstanbul’un bir telif marketi haline getirilmesi amacıyla ilk kez 2016 yılında düzenlenen program 5. yılına giriyor. 2019 Şubat ayında dördüncüsü gerçekleşen program 72 ülkeden 200 yayımcıyı ağırlayarak bu yönüyle en yüksek katılımcı sayısına ulaştı. 2782 ikili görüşme gerçekleştirilen programda, 1000’e yakın ön sözleşme imzalandı.

Bu yıl yayımcılık dünyasına yenilikler getiren program yayın dünyasını online profesyonel program portalına taşıyarak yılın 365 günü karşılıklı iletişim kurma olanağı sağlayan İstanbul Fellowship Portalı’nı hayata geçirdi.

70’den fazla ülkeden yayınevleri, yayıncılık telif ajansları, yayıncı birlikleri ve organizasyonları gibi yayıncılık endüstrisine bağlı profesyonellerin toplandığı, yayın dünyasını online bir platforma taşıyan portal kullanıma sunuldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER